Partnere

Kontakt

Kontakt-billede
Partner
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
+45 22 48 26 64
Mobil:
+45 22 48 26 64

Send besked

Send en e-mail
(valgfri)

Anden information

Anden information:

Lars Christian Adrados (LCA)

LCA har fra 1. november 2015 orlov fra Amphi Consult på grund af ansættelse som EU-LIFE projektleder i Thisted Kommune.

LCA er partner i Amphi Consult og har siden 1995 arbejdet med naturovervågning. 

En af de første store opgaver som LCA varetog i firmaet var som biologisk rådgiver og produktionsleder på "Skovsgaard -de fire årstider", en serie på 4 film produceret af Loke Film for TV2 i 1998. 

Herefter fulgte en femårsperiode udstationeret på en række DANCEE projekter om padder og faunapassager i Polen. Bosiddende i en rydning i urskoven Bialowieza havde LCA rig lejlighed til at opnå erfaret viden om paddernes livsudfoldelse i primær natur. Erfaringer som LCA i dag benytter som væsentlige referencer til at forstå paddernes dynamik i den danske natur. I Polen forestod LCA opførelsen af landets to første faunapassager for padder og mindre pattedyr. 

Returneret til Danmark grundet politiske ændringer og familieforøgelse fortsatte LCA sin ”karriere” med EU-LIFE projekter. Først som herpetologisk konsulent på Skov- og Naturstyrelsens klithedeprojekt, siden konsulent på et baltisk LIFE projekt vedr. stor vandsalamander samt international projektmanager på et nordeuropæisk projekt vedr. sumpskildpadde. Netop fortsat LIFE arbejdet dels som dansk projektmanager på et projekt vedr. stor kærguldsmed og dels som seniormanager på et polsk LIFE projekt vedr. lille skrigeørn. 

De seneste par år har LCA trådt mange nordjyske ”felt-kilometer” for registrering af padder og krybdyr under NOVANA og DEVANO programmerne, samt når sæsonen er gået på hæld ledet opførelsen af faunapassager for padder og mindre pattedyr i Danmark.

Kort om Amphi

Amphi Consult er et landsdækkende konsulentfirma med speciale i fagbiologisk feltarbejde, natur- og miljøovervågning, naturbeskyttelse og naturgenopretning.

Firmaet har eksisteret siden 1992, og har siden opbygget et stærkt netværk af kunder og konsulenter i hele Danmark.

Firmaets konsulenter er fordelt over hele Danmark. Derfor kan vi udføre højt kvalificerede konsulentopgaver overalt i landet til en lavere pris.

Opgaver vedrørende overvågning, sporing og alarmering af vandforurening udføres af Amphi-Bac Aps, se www.amphi-bac.dk.

 

Fotos