Konsulenter

Kontakt

Kontakt-billede
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
+45 63 15 71 43
Mobil:
+45 22 92 07 97

Send besked

Send en e-mail
(valgfri)

Anden information

Anden information:

ND er biolog (cand. scient) fra Odense Universitet (1996).

ND har arbejdet i firmaet siden 1997 og har i den periode beskæftiget sig med en lang række opgaver. ND har i alle årene arbejdet med registrering af padder og planlægning af pleje/indsats for truede arter, herunder planlægning, forhandlinger med lodsejere og tilsyn med entreprenører i forbindelse med gravning af vandhuller, overvintringssteder og opsætning af indhegninger m.m.

ND har i en årrække arbejdet med konsekvensvurderinger og afværgeforanstaltninger (VVM) for bilag IV arter i forbindelse med anlæg af veje, større byggerier og kabelnedlægning.

ND har stor erfaring med udarbejdelse af budgetter og økonomisk styring. ND har arbejdet med ansøgning, projektstyring og økonomisk/teknisk afrapportering af internationale EU-LIFE projekter i en årrække.

Kort om Amphi

Amphi Consult er et landsdækkende konsulentfirma med speciale i fagbiologisk feltarbejde, natur- og miljøovervågning, naturbeskyttelse og naturgenopretning.

Firmaet har eksisteret siden 1992, og har siden opbygget et stærkt netværk af kunder og konsulenter i hele Danmark.

Firmaets konsulenter er fordelt over hele Danmark. Derfor kan vi udføre højt kvalificerede konsulentopgaver overalt i landet til en lavere pris.

Opgaver vedrørende overvågning, sporing og alarmering af vandforurening udføres af Amphi-Bac Aps, se www.amphi-bac.dk.

 

Fotos