Konsulenter

Kontakt

Kontakt-billede
E-mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.:
+45 61 14 04 05

Send besked

Send en e-mail
(valgfri)

Anden information

Anden information:

SAS er biolog (cand. scient dipl. Boil.) fra Universität Osnabrück (Tyskland) 1998 med speciale i plantesociologi.

 

SAS har arbejdet i firmaet i flere perioder, således 1999, 2001 til 2004, og siden 2012. SAS har i alle årene primært beskæftiget sig med botaniske opgaver, der bl.a. har omfattet kontrolovervågning af lysåbne habitatnaturtyper, overvågning af vandhuller og småsøer, kontrolovervågning af småbiotoper, registrering af § 3 natur, kortlægning af lobeliesøer i Nationalpark Thy samt kvalitetskontrol af data.

 

SAS har i en årrække arbejdet med miljø- og konsekvensvurderinger og afværgeforanstaltninger (SMV of VVM) for habitatnaturtyper, § 3 naturtyper og sjældne arter i forbindelse med hydrologiske genopretningsprojekter, anlæg af veje, større anlægsopgaver og kabelnedlægning.

 

SAS har fra arbejde udenfor Amphi Consult desuden erfaring med § 3 sagsbehandling, forvaltning af habitatnaturtyper, husdyrsgodkendelser, naturkvalitetsplanlægning, og naturvejledning.

Kort om Amphi

Amphi Consult er et landsdækkende konsulentfirma med speciale i fagbiologisk feltarbejde, natur- og miljøovervågning, naturbeskyttelse og naturgenopretning.

Firmaet har eksisteret siden 1992, og har siden opbygget et stærkt netværk af kunder og konsulenter i hele Danmark.

Firmaets konsulenter er fordelt over hele Danmark. Derfor kan vi udføre højt kvalificerede konsulentopgaver overalt i landet til en lavere pris.

Opgaver vedrørende overvågning, sporing og alarmering af vandforurening udføres af Amphi-Bac Aps, se www.amphi-bac.dk.

 

Fotos