Februar 2013: Amphi Consult har startet et omfattende samarbejde om naturplaner med det økologiske mejeri Naturmælk i Tinglev i Sønderjylland.

Naturmælk ønsker at støtte sine godt 30 mælkeleverandører i at gøre en indsats for ”den lille natur” i agerlandet, og der er derfor taget initiativ til et samlet projekt for mejeriets leverandører, der alle ligger i den sydlige halvdel af Jylland – fra Varde Kommune og sydpå.

Projektet starter med at der laves naturplaner for ca. halvdelen af de økologiske mælkeproducenter, og siden udvides projektet til flere, ligesom der konkret iværksættes naturforbedringer ude på de enkelte bedrifter.

Læs mere her :  http://www.naturmaelk.dk/pressemeddelelser -scroll til 26.feb 2013

Desuden har Amphi Consult som noget helt nyt påbegyndt et generelt og landsdækkende samarbejde med Økologisk Landsforening, hvor vi fremover er foreningens anbefalede leverandør af naturplaner og naturprojekter i forhold til de landmænd, der er medlemmer og kunder hos Økologisk Landsforening.

Læs mere her:  

http://www.okologi.dk/landmand/landbrugsraadgivning/raadgivningsydelser/en-naturplan-til-din-ejendom!.aspx

Læs mere: Naturplaner uddybende

Kort om Amphi

Amphi Consult er et landsdækkende konsulentfirma med speciale i fagbiologisk feltarbejde, natur- og miljøovervågning, naturbeskyttelse og naturgenopretning.

Firmaet har eksisteret siden 1992, og har siden opbygget et stærkt netværk af kunder og konsulenter i hele Danmark.

Firmaets konsulenter er fordelt over hele Danmark. Derfor kan vi udføre højt kvalificerede konsulentopgaver overalt i landet til en lavere pris.

Opgaver vedrørende overvågning, sporing og alarmering af vandforurening udføres af Amphi-Bac Aps, se www.amphi-bac.dk.

 

Fotos